Vonc Communicatie

Meer Vonc
 • Logo Vonc Communicatie_mail.png
 • Vonc Communicatie

  Vonc zorgt voor communicatie die raakt. Met een open houding, kritische blik en een vleugje fantasie duiken we graag in de belevingswereld van verschillende doelgroepen. Hiermee helpen we onze opdrachtgevers om met de juiste boodschap effectief aan te sluiten op stakeholders, bewoners, medewerkers of anderen die ze willen bereiken.

  Een projectplan met draagvlak invoeren, in gesprek gaan met mensen om hun leefomgeving te verbeteren, je organisatie koppelen aan de juiste beleving of effectief ondersteunen bij verandertrajecten. Wij helpen organisaties met het verhaal over te brengen en de doelgroep er onderdeel van te maken.

  Vonc werkt met de C van:

  Communicatiestrategie
  Vonc begint met een gedegen plan van aanpak. Een strategie. Waar liggen kansen? Wie zijn je doelgroepen, hoe ziet hun belevingswereld eruit? Zonder al gedetailleerd de middelen en planning uit te werken. Dat komt later. Je hebt immers een totaalbeeld nodig voordat je kunt inzoomen.

  Concept
  Een sterk concept is onderscheidend en sluit aan bij de energie van de doelgroep. Wat de invalshoek ook is, een concept is gebaseerd op de strategie en laat zich vertalen naar middelen. Dat klinkt breed inzetbaar en het leuke is…. als je het goed doet, is dat het ook.

  Content & creatie
  Dan komt het creatieve ambacht van onze specialisten om de hoek. Middelen ontwikkelen. Teksten schrijven, slogans verzinnen, grafische vormgeving, visualiseren, websites ontwerpen, fotograferen, video’s maken en animeren. Tekst en beeld versterken elkaar en vormen een kloppend geheel. De strategie en het concept zorgen ervoor dat we de inhoud en het doel niet uit het oog verliezen.

  Zo is het verhaal rond, met de C van compleet.

   

   

  Ga naar vonc.nl

Vonc maakte deze websites, digitale jaarverslagen en mailings met behulp van AddSite®