Voor wie?
Voor wie?

AddSite is geschikt voor iedereen en wordt speciaal ingericht voor jouw website of project!

Ontdek meer..
AddSite

Eén CMS voor iedereen en voor elk project

AddSite wordt niet alleen gebruikt door een groeiend aantal ondernemers, maar ook door reclamebureaus, communicatiebureaus, vormgevers, tektschrijvers en online marketeers. Denk je ook na over een nieuwe website, webshop, e-mail campagne of online magazine? Of wil je als bureau de ontwikkeling van websites uitbesteden? Kies dan voor AddSite!

 • Reclamebureaus en vormgevers.

 • Communicatiebureaus en tekstschrijvers

 • SEO specialisten en online marketeers

 • Ondernemers

 • ZZp'ers &
  MKB'ers

 • Reclamebureaus en vormgevers

  AddSite begrijpt dat jij gewoon prachtige ontwerpen wilt maken en je niet bezig wilt houden met technisch gedoe zoals hosting, domeinen, databases, servers en beveiligde verbinding. Doe waar jij goed in bent, dat doet AddSite ook! De websites in AddSite zijn gemakkelijk te onderhouden, zijn oerdegelijk (op)gebouwd en worden op elk apparaat goed getoond. Tablet, mobiel of dekstop, je website is altijd even gebruiksvriendelijk.

  Meer weten?
 • Communicatiebureaus en tekstschrijvers

  Met AddSite plaats je in een handomdraai pagina's, nieuwsitems, blogs, slideshows, video's en documenten. Niet alleen in een website, maar ook in een nieuwsbrief of digitaal magazine. AddSite maakt het je makkelijk! Updates van het CMS, beveiligingsupdates, nieuwe functies, backups... jij hoeft je er in ieder geval niet mee bezig te houden. Log in, plaats je content en publiceer!

  Meer weten?
 • SEO specialisten en online marketeers

  Je hebt een mooie website, maar je wilt natuurlijk ook dat deze goed gevonden wordt. De websites in AddSite worden zo gebouwd dat ze optimaal geïndexeerd kunnen worden door zoekmachines. AddSite kent een aantal geweldige functies speciaal voor het optimaliseren van je site voor de zoekmachines. Met Google Analytics kun je alle interactie meten en analyseren.

  Meer weten?
 • Ondernemers

  Een website is veel meer dan een online visitekaartje. Je bezoekers verwachten vandaag de dag meer dan een plaatje en een tekstje. Met AddSite heb je een website of webshop die altijd bereikbaar is en goed gevonden wordt. Met de juiste e-commerce tools van AddSite kun jij er maximaal rendement mee behalen.

  Zoek een partner
 • ZZP'ers en MKB'ers

  Voor startende ondernemers, ZZP'ers en MKB'ers heeft AddSite een aantal zeer betaalbare oplossingen. Je kunt zelf je pakket samenstellen. Kies voor een website, webshop, nieuwsbrief of combineer deze onderdelen en kies een prachtig sjabloon dat bij jouw bedrijf past. AddSite zorgt voor een domeinnaam, hosting en email. Het enige wat je hoeft te doen is een ontwerp kiezen. Wij bouwen dan zo snel mogelijk je website!

  Kies een ontwerp

Voor bureaus en vormgevers!

Geen gedoe met hosting, domeinen, databases en servers. Jij maakt gewoon een prachtig ontwerp en AddSite regelt de rest.

Word ook partner