Over AddSite CMS

AddSite is ontwikkeld door AddNoise Internet & Design uit Leeuwarden. Omdat zij vinden dat een CMS zich niet moet beperken tot één website, maar dat je met hetzelfde gemak ook je webshop, nieuwsbrieven en al je andere online diensten moet kunnen beheren hebben ze AddSite ontwikkeld.

De ontwikkeling van het AddSite CMS begon meer dan 10 jaar geleden. Inmiddels is het één van de meest complete en gebruiksvriendelijke pakketten op de markt voor het beheer van je plek op het internet.

Door de jaren heen zijn er tientallen uitbreidingen en koppelingen voor AddSite gemaakt waardoor geen project te gek is om te beheren met dit CMS. Omdat AddSite voor elk project op maat wordt ingericht is het onderhouden van zelfs de meest uitgebreide websites nog steeds kinderlijk eenvoudig.

Omdat bij AddSite niet de techniek, maar de vormgeving en de inhoud centraal staat wordt het steeds populairder bij reclamebureaus, communicatiebureaus, vormgevers, tektschrijvers en online marketeers door het hele land. Zij richten zich op mooie ontwerpen en prachtige content en AddSite richt zich op techniek en gebruiksgemak.

Vraag naar de mogelijkheden